Etusivu
Terawatt on vuonna 2004 perustettu yritys, joka työllistää n.90 ammattilaista. Terawatt tarjoaa sähköisen talotekniikan palveluja sekä sähköisen liikenteen latausratkaisuja.

Visionamme on olla Halutuin kumppani ja Liigamme paras joukkue. Voittava joukkue muodostuu kyvykkäistä ja sitoutuneista toimijoista, jotka ovat sisäistäneet tekemisen merkityksen ja tarkoituksen koko yrityksen kannalta. Tärkeimmät toimintaamme ohjaavat arvot ovat Luotettavuus, Laadukkuus, Kumppanuus, Jatkuva Oppiminen ja Yhdessä Onnistuminen.
 
Työpaikat
Työpaikan tiedot
Hakijan tiedot
Hakemuksen tiedot
Hakemuksen esikatselu
Hakemuksen lähetys
Sähköasentaja
Tehtävä
Sähköasentaja
Sijainnit
 
Haku alkaa
28.9.2021
Haku päättyy
31.10.2021
Työsuhdemuoto
Toistaiseksi voimassa oleva ts
Työsuhteen luonne
Kokoaikainen
Viikkotyöaika
40,0
Työpaikan kuvaus
Sopisitko profiiliimme?
”Asun pääkaupunkiseudulla tai sen välittömässä läheisyydessä. Olen opiskellut sähköalan ammatin ja työkokemusta on ehtinyt karttumaan muutaman vuoden. Haluan löytää hyvän työpaikan, jossa pääsen kehittämään itseäni hyvässä porukassa. Kuvailisin itseäni avarakatseiseksi ja uteliaaksi ihmiseksi, jolla on halu oppia uutta sekä ottaa asioista selvää. Arvostan laadukasta tekemistä ja olen ylpeä työnjäljestäni. Olen luonteeltani ratkaisukeskeinen: ongelmissa ei vellota, vaan ne ratkaistaan. Elämänasenteeni on myönteinen. Pidän huolta itsestäni ja vaalin terveitä elämäntapoja.”

Vastasitko kyllä?
Hienoa! Meillä voisi olla sinulle hyviä hommia. Etsimme nyt joukkueeseemme kokoaikaista sähköasentajaa pääasiassa Etelä-Suomen alueelle. Meillä on erikokoisia uudis- ja korjausrakentamisen hankkeita, kuten asuntoja, toimitiloja ja linjasaneerauksia. Tarjoamme vakituisen työsuhteen kilpailukykyisellä palkkauksella ja mahdollisuuden työskennellä sekä kehittyä huippuporukassa.

Mihin olet tulossa?
Terawatt on espoolainen vuonna 2004 perustettu yritys, joka työllistää n.90 ammattilaista. Terawatt tarjoaa sähköisen talotekniikan palveluja sekä sähköisen liikenteen latausratkaisuja. Visionamme on olla Halutuin kumppani ja Liigamme paras joukkue. Voittava joukkue muodostuu kyvykkäistä ja sitoutuneista toimijoista, jotka ovat sisäistäneet tekemisen merkityksen ja tarkoituksen koko yrityksen kannalta. Voittavassa joukkueessa ihmisten kesken vallitsee luottamus sekä keskinäinen arvostus ja kunnioitus. Kommunikointi on suoraa ja avointa. Tärkeimmät toimintaamme ohjaavat arvot ovat Luotettavuus, Laadukkuus, Kumppanuus, Jatkuva Oppiminen ja Yhdessä Onnistuminen.

Siirry hakemukseen JATKA- painikkeella. Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.
Hakuaika päättyy 31.10.2021. Haastatteluun kutsutut testataan soveltuvuustestillä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Anna Leppälä puh. 040 450 5050.
Aikaa jäljellä