Etusivu
Terawatt on vuonna 2004 perustettu yritys, joka työllistää n.90 ammattilaista. Terawatt tarjoaa sähköisen talotekniikan palveluja sekä sähköisen liikenteen latausratkaisuja.

Visionamme on olla Halutuin kumppani ja Liigamme paras joukkue. Voittava joukkue muodostuu kyvykkäistä ja sitoutuneista toimijoista, jotka ovat sisäistäneet tekemisen merkityksen ja tarkoituksen koko yrityksen kannalta. Tärkeimmät toimintaamme ohjaavat arvot ovat Luotettavuus, Laadukkuus, Kumppanuus, Jatkuva Oppiminen ja Yhdessä Onnistuminen.
 
Työpaikat
Työpaikan tiedot
Hakijan tiedot
Hakemuksen tiedot
Hakemuksen esikatselu
Hakemuksen lähetys
Sähköprojektipäällikkö
Tehtävä
Sähköprojektipäällikkö
Sijainnit
Espoo
Haku alkaa
10.6.2021
Haku päättyy
31.7.2021
Työsuhdemuoto
Toistaiseksi voimassa oleva ts
Työsuhteen luonne
Kokoaikainen
Viikkotyöaika
37,5
Työpaikan kuvaus
Sopisitko profiiliimme?
” Olen opiskellut insinööriksi tai teknikoksi, taikka minulla on vahvaa kokemusta sähköalalta. Haluan löytää hyvän työpaikan, jossa pääsen kehittämään itseäni hyvässä porukassa. Kuvailisin itseäni avarakatseiseksi ja uteliaaksi ihmiseksi, jolla on halu oppia uutta sekä ottaa asioista selvää. Kykenen ratkaisemaan erilaisia tilanteita myös pienen paineen alla. Minulle erilaisten järjestelmien ja ohjelmistojen käyttäminen ei tuota ongelmia. Viihdyn ihmisten keskuudessa ja omaan hyvät sosiaaliset taidot. Arvostan laadukasta tekemistä, johon halua pyrkiä itse työssäni. Elämänasenteeni on myönteinen. Pidän huolta itsestäni ja vaalin terveitä elämäntapoja.”

Vastasitko kyllä?
Siistiä! Etsimme nyt joukkueeseemme kokoaikaista sähköprojektipäällikköä pääasiassa Etelä-Suomen alueelle. Meillä on erikokoisia uudis- ja korjausrakentamisen hankkeita, kuten asuntoja, toimitiloja ja linjasaneerauksia. Toteutamme myös sähköautojen latausratkaisuja.
Projektipäällikkönä toimenkuvaasi kuuluu kokonaisvastuu hankkeiden toteutumisesta laadukkaasti ja suunniteltujen tavoitteiden mukaisesti sekä esimiehenä toimiminen omalle asennustiimille. Lisäksi toimit vahvassa yhteistyössä kumppaneidemme ja muiden sidosryhmien kanssa.

Tarjoamme vakituisen työsuhteen mukavassa ja rennossa työyhteisössä: huumori ja erilaiset pikku kepposet kuuluvat osaksi arjen rutiinejamme. Työkavereiksi saat liudan ammattilaisia, jotka tekevät työnsä huolella, mutta osaavat myös irrotella tilanteen tullen. Saatamme siis hypätä vaikka pyörien selkään tai lähteä ottamaan mittaa toisistamme pesispeleissä. Maksamme sinulle tietenkin myös kilpailukykyistä palkkaa.

Mihin olet tulossa?
Terawatt on espoolainen vuonna 2004 perustettu yritys, joka työllistää n.90 ammattilaista. Terawatt tarjoaa sähköisen talotekniikan palveluja sekä sähköisen liikenteen latausratkaisuja. Visionamme on olla Halutuin kumppani ja Liigamme paras joukkue. Voittava joukkue muodostuu kyvykkäistä ja sitoutuneista toimijoista, jotka ovat sisäistäneet tekemisen merkityksen ja tarkoituksen koko yrityksen kannalta. Voittavassa joukkueessa ihmisten kesken vallitsee luottamus sekä keskinäinen arvostus ja kunnioitus. Kommunikointi on suoraa ja avointa. Tärkeimmät toimintaamme ohjaavat arvot ovat Luotettavuus, Laadukkuus, Kumppanuus, Jatkuva Oppiminen ja Yhdessä Onnistuminen.

Tutustu meihin somekanavissamme Facebookissa, Instagramissa ja LinkedInissa (@terawattoy).

Siirry hakemukseen JATKA- painikkeella. Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.
Hakuaika päättyy 31.7.2021. Haastatteluun kutsutut testataan soveltuvuustestillä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Anna Leppälä puh. 040 450 5050.
Aikaa jäljellä