Etusivu
Terawatt on vuonna 2004 perustettu yritys, joka työllistää n.90 ammattilaista. Terawatt tarjoaa sähköisen talotekniikan palveluja sekä sähköisen liikenteen latausratkaisuja.

Visionamme on olla Halutuin kumppani ja Liigamme paras joukkue. Voittava joukkue muodostuu kyvykkäistä ja sitoutuneista toimijoista, jotka ovat sisäistäneet tekemisen merkityksen ja tarkoituksen koko yrityksen kannalta. Tärkeimmät toimintaamme ohjaavat arvot ovat Luotettavuus, Laadukkuus, Kumppanuus, Jatkuva Oppiminen ja Yhdessä Onnistuminen.
 
Työpaikat
Työpaikan tiedot
Hakijan tiedot
Hakemuksen tiedot
Hakemuksen esikatselu
Hakemuksen lähetys
Kärkimiestaitoinen sähköasentaja
Tehtävä
Kärkimiestaitoinen sähköasentaja
Sijainnit
Etelä-Suomi
Haku alkaa
1.4.2021
Haku päättyy
30.9.2021
Työsuhdemuoto
Toistaiseksi voimassa oleva ts
Työsuhteen luonne
Kokoaikainen
Viikkotyöaika
40,0
Työpaikan kuvaus
Etsimme kärkimiestaitoista sähköasentajaa.

Sopisitko profiiliimme?
”Asun pääkaupunkiseudulla tai sen välittömässä läheisyydessä. Olen opiskellut sähköalan ammatin ja töitäkin on tullut tehtyä jo muutaman vuoden. Olen oivaltanut, että haluan löytää hyvän työpaikan, jossa pääsen kehittämään itseäni hyvässä porukassa. Kuvailisin itseäni avarakatseiseksi ja uteliaaksi ihmiseksi, jolla on halu oppia uutta sekä ottaa asioista selvää. Vastuullisuus ympäristöstä ja muista ihmisistä on minulle tärkeää. Etsin haasteita, jotka kehittävät minua ihmisenä ja ammattilaisena. Arvostan työyhteisöä, jossa pääsen oppimaan muilta ja kehittämään omaa osaamista. Olen luonteeltani ratkaisukeskeinen: ongelmissa ei vellota vaan ne ratkaistaan. Arvostan laadukasta tekemistä ja olen ylpeä työnjäljestäni. Elämänasenteeni on myönteinen. Pidän huolta itsestäni ja vaalin terveitä elämäntapoja.”

Vastasitko kyllä?
Hienoa! Meillä voisi olla sinulle hyviä hommia. Etsimme nyt joukkueeseemme kokoaikaista kärkimiestaitoista sähköasentajaa pääasiassa Etelä-Suomen alueelle. Meillä on erikokoisia uudis- ja korjausrakentamisen hankkeita, kuten asuntoja, toimitiloja ja linjasaneerauksia. Tarjoamme vakituisen työsuhteen kilpailukykyisellä palkkauksella ja mahdollisuuden työskennellä sekä kehittyä huippuporukassa.

Mihin olet tulossa?
Terawatt on espoolainen vuonna 2004 perustettu yritys, joka työllistää n.90 ammattilaista. Terawatt tarjoaa sähköisen talotekniikan palveluja sekä sähköisen liikenteen latausratkaisuja. Visionamme on olla Halutuin kumppani ja Liigamme paras joukkue. Voittava joukkue muodostuu kyvykkäistä ja sitoutuneista toimijoista, jotka ovat sisäistäneet tekemisen merkityksen ja tarkoituksen koko yrityksen kannalta. Voittavassa joukkueessa ihmisten kesken vallitsee luottamus sekä keskinäinen arvostus ja kunnioitus. Kommunikointi on suoraa ja avointa. Tärkeimmät toimintaamme ohjaavat arvot ovat Luotettavuus, Laadukkuus, Kumppanuus, Jatkuva Oppiminen ja Yhdessä Onnistuminen.

Siirry hakemukseen JATKA- painikkeella. Paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä.
Hakuaika päättyy 30.9.2021. Haastatteluun kutsutut testataan soveltuvuustestillä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Anna Leppälä puh. 040 450 5050.
Aikaa jäljellä